Sandnes MCC

Norway

 

Sandnes Motorsykkel Club

 

Med hjerte for byen…

Sandnes MC ble stiftet i 1980.

I årenes løp har klubben bidratt til en positiv utvikling for ungdom og motorsykkel interesserte i Sandnes by

Dette har blitt synliggjort tidligere gjennom lokale arrangementer som bla. ungdomsdiskotek på tidligere «Den Røde Mølle». Foruten dette har Sandnes MC bidratt med vakthold på flere arrangementer, senest under Sandnes Kommune`s arrangement Eventyruka 2014 i Sandveparken.

Videre har Sandnes MC arrangert Custom Bike Show / utstilling av motorsykler i Giskehallen og Figgjohallen. Sandnes MC har og arrangert byttetreff / loppemarked på bla. Hanasenteret hvor gamle deler har fått nytt liv.

Det må og nevnes Sandnes MC sitt årlige landstreff ved idylliske Lutsivannet, hvor Sandnes MC og våre gjester setter et positivt preg på byen.

Verdivalg…

Sandnes MC valgte i 1986 å skille lag med deler av klubben. Bakgrunnen for dette var den negative belastningen utbrytergruppen i klubben, «The Shabby Ones», utgjorde for Sandnes MC og lokalsamfunnet.

Sandnes MC er en såkalt "99% klubb", tuftet på sunne holdninger med respekt for andre, og med genuin interesse for motorsykkel.

Sandnes MC har i sine vedtekter §1 nedfelt forbud mot narkotiske stoffer!

Medlemskap…

Sandnes MC er medlem av Norsk MotorCykkel Union.

NMCU er en landsdekkende interesseorganisasjon med over 14000 medlemmer.

NMCU er delt opp i fylkeslag, og Sandnes MC medlemmer besitter i dag flere av ledervervene i Rogaland krets av NMCU.

 NMCU er fast høringsinstans for direktoratene og departementene i alle saker som angår motorsykkel.

Holdningsskapende...

Sandnes MC jobber aktivt for trygghet i trafikken. Som medlem i NMCU er vi en del av utviklingen i den norske MC-opplæringen for å skape større MC-sikkerhet.

Med medlemmer i alle aldre er klubbens seniorer et forbilde og rollemodell for yngre og noe mer uerfarene medlemmer.

Klubben arrangerer sammenkomster i eget klubbhus. Her serveres det god mat og vi har leker for ungene og aktiviteter for hele familien.  Sandnes MC ser det som viktig at det er trivsel og et godt miljø for alle.

Våre klubblokaler benyttes også til samlinger i ukedagene med gratis kaffe og vafler, og selvfølgelig med mange innslag av gode historier. Våre klubblokaler blir også benyttet til å arrangere konfirmasjon, bryllup og annet for både medlemmer og venner av klubben.

Inkluderende..

Sandnes MC har blitt tildelt Norgestreffet i 2015.

Det er tredje gang Sandnes MC påtar seg dette store nasjonale arrangementet. Det kan fort forventes over 2500 besøkende på dette arrangementet.

Samtidig er dette treffet 30 årsjubileum for klubbens internasjonale fulltreff og 50. gang Norgestreffet blir arrangert.

Sandnes MC gleder seg til å vise hele Norge og våre internasjonale venner, at Sandnes er i sentrum for framtiden. Romslig, modig og sunn, slik som Sandnes MC også er.

Copyright © Sandnes MCC